Last van januari dip? 5 tips

Heb je last van een januari dip? Lees dan de 5 tips hieronder!

Januari dip, winterdepressie en Blue Monday zijn volgens velen de meest depressieve dagen van het jaar. Sommige mensen hebben hier meer last van dan anderen. Maar niet getreurd, met deze 5 tip sla jij jezelf er doorheen!

1. Eet gezond …

vermijd bewerkt voedsel, zoals te veel vet, suikers en e-nummers. Van suikers en regelmatig snoep eten, krijg je een suikerdip. Je voelt je hierna lusteloos en futloos. Minder bekend is dat je van suikers eten ook rimpels krijgt.

2. Ga wandelen …

door te bewegen komt er endorfine, het geluks hormoon, vrij. Dit is een natuurlijk antidepressivum dat je lichaam aanmaakt wanneer je intensief beweegt.

3. Eet meer citrusvruchten …

zoals een mandarijn of sinaasappel. Deze citrusvruchten geven je een beter gevoel. Ook het verwarmen van etherische oliën van de mandarijn of de sinaasappel. Van deze geuren word je namelijk vrolijk en ontspannen.

4. Zet fijne muziek op …

want muziek kan veel doen en werkt stress-verlagend. Dit is ook weer goed voor de huid. Stress is een grote factor bij het ontstaan van rimpels.

5. Voedingssupplementen …

vitaminen hebben een positieve invloed op je energiehuishouding en zorgen tegelijkertijd voor een optimale verzorging van de huid van binnenuit. Denk bijvoorbeeld aan OPC. Dit stofje behoort tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en het is sterker dan vitamine C.

bonus tip:

verwen jezelf vandaag 

met een ontspannend masker!

Het Cell Repair Masker is een ware verwennerij. Wanneer je het Cell Repair Masker gebruikt, kun je rekenen op een wellnesstractatie waarbij het DNA van de cellen wordt versterkt en de huid op cellulair niveau beschermd wordt tegen milieuschade en uv-straling. Rimpels worden verzacht en er ontstaat een gelijkmatige teint en een jeugdige, gladde huid met een prachtige gezonde glow.

Wil jij dit masker voor jezelf of als cadeau voor een ander? Laat het me weten! Stuur me een bericht via het contactformulier of bel/app me! Of bestel in de winkel.