Over mij

Over Elvire

Al meer dan 20 jaar werk ik vol passie als schoonheidsspecialiste en mijn specialiteit is ‘huidverbetering’. Alle aandacht is erop gericht om jouw huid weer in topconditie te krijgen. Wil jij het beste voor je huid en wil jij een verbluffend resultaat, maak dan direct een afspraak. 

Mijn praktijk is licht en ademt een ontspannen sfeer uit. Tijdens de behandeling lig je relaxt in mijn ‘verwarmde’ behandel stoel.

De meeste producten zijn biologisch en/of ecologisch verantwoord verbouwd. Dit is veiliger voor het milieu en gezonder voor jouw huid.  In de producten van Deynique zitten de werkstoffen van de huidherstellende Aloë Vera Plant. Ook wel de ‘brandwondhelende’ plant genoemd.

Wil je de balans tussen je geest en lichaam verbeteren dan kun je eventueel ook nog aansluitend een voetreflexzone massage ondergaan.

Tijdens de massages werk ik met oliën van de  Aromatherapie. Aromatische Oliën (A.O.) of Etherische Oliën (E.O.)  ondersteunen dit proces nog eens extra.

.

Hoe het allemaal begon

waardoor ik nu al meer dan 25 jaar ervaring en expert ben in rimpelbestrijding, advies en begeleiding voor huidverbetering een belangrijke leidraad …

Na 4 jaar heen en weer reizen tussen Tilburg en Amsterdam had ik het eigenlijk wel gehad. ‘s Morgens om 5 uur opstaan en de trein van tien voor zes. ‘s Avonds meestal rond 7 uur weer thuis. De meeste mede reizigers gingen meteen weer door slapen. In die periode werkte ik op de automatiseringsafdeling van een bank. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging.

Op het station Den Bosch ‘wenkte’ een groot billboard mij met de boodschap ‘informatieavond opleiding in de schoonheidsverzorging’. Van nature ben ik erg impulsief en heb niet veel aanleiding nodig om dat te bevestigen. Ik heb een hele sterke slogan, die ik dan hard op tegen mezelf zeg ‘toeval bestaat niet .. het valt je toe’. Ik  trok mijn  stoutste schoenen aan en ging zonder overleg met wie dan ook op weg.

Ach dacht ik nog ‘ik kan toch wel even gaan kijken, dat kan toch geen kwaad?’ Maar ja, als je daar dan binnenloopt en je ziet al die enthousiaste potentiële mede cursisten, dan gaat er toch van binnen iets kriebelen.

Je perspectief verbreden heeft nog nooit een mens kwaad gedaan. Op die avond maakte ik een vervolg afspraak voor een intake gesprek met een van de docenten van de vakopleiding. Een ontzettend leuk en enthousiast mens, die haar passie en hart voor haar vak uit al haar poriën naar buiten liet stromen.

Ze duwde alle folders en meteen ook maar het inschrijfformulier in mijn handen. Dan kon ik alles nog eens op mijn gemak goed door lezen. Morgen ochtend in de trein is dan het perfecte moment. Dan ben ik weer helder in mijn hoofd en back to earth. Het zaadje was echter al geplant en in mijn hoofd had ik al lang een beslissing genomen.

Wat mij de laatste jaren nog het meeste heeft geboeid? Je kunt in dit vak veel meer voor je medemens betekenen dan je voor mogelijk houdt.

Deze avond is een keerpunt in mijn leven geweest. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad.

gratis huid diagnose

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek  komen al je vragen aanbod die je hebt over je huid. Je wensen die er zijn, je doelen die je voor ogen hebt en je verwachtingen voor de toekomst.  Het is belangrijk om al deze vragen en antwoorden goed op een rijtje te krijgen om zo tot een oplossing te komen van een eventueel huidprobleem. De gratis huidtest geeft een duidelijk beeld hoe de huid structuur op dit moment is. Zou het niet fijn zijn om weer complimenten te krijgen? Of er weer 5 jaar jonger uit te zien. Niets is onmogeliijk in deze tijd van vernieuwingen op het gebied van onze huid. De uitdaging is misschien wel 10 jaaar terug te gaan in de tijd voor je huid. 

Hoe zijn je leef- en eetgewoonten? Doe je aan sporten? Gebruik je medicijnen? Hoeveel rook je per dag? Drink je elke dag alcohol? Drink je genoeg water? Werk je met of zonder arico? Werk je in de buitenlucht? Vergeet dan niet dat de lucht in een stad extra is vervuild door de uitlaatgassen van auto’s . En zo zuiver is de lucht helaas niet meer zoals 10 jaar geleden. De vraag waar je woont is Nederland is daarom ook van belang voor je huid. Op de Veluwe zal de lucht ‘schoner’ aanvoelen en is dan ook een minder grote belasting voor je huid. Of woon je aan zee met zijn zilte lucht? De zoutkristallen kunnen de huid meer dan je lief is uitdrogen. Net als op de eilanden, waar altijd een stevig windje waait heeft je huid meer te lijden. Al deze factoren zijn van essentieel belang en hebben een grote invloed op je huid hoe die zich in de toekomst houdt. En hoe ouder je wordt hoe sneller het verouderingsproces verloopt. Het is net als sporten, je zult er veel energie, genoeg tijd en waardevol geld in moeten steken.

Wil jij dat je huid weer vitaliteit uitstraalt?
Wil jij dat je huid er krachtiger uitziet?
Wil jij de souplesse weer in je huid voelen?

Dit is absoluut haalbaar. Je huid is lui geworden en je spieren zijn verslapt. Je huid zal weer aan het werk moeten en presteren om in topconditie te komen. Je kunt de tijd niet meer terugdraaien maar wel vertragen. De thuisproducten zijn een belangrijk onderdeel en ondersteunende factor in dit geheel. Om je doel effectiever, efficiënter en sneller te bereiken, zijn de thuisproducten dan ook niet meer weg te denken in ons huidige en jachtige leven.

Zie het als een investering in de toekomst van je huid.

 

Koester je huid hij is het zeker waard.