afspraak maken

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Heb je een vraag of weet je al waar je voor komt? Vul onderaan het afspraak formulier zo volledig mogelijk in. Ik reageer meestal binnen 24 uur.

Je kunt natuurlijk ook bellen of whatsappen. Maar wanneer ik bezig ben met een behandeling, dan staat mijn mobiel op ´stil´. Wel zo rustig als je ontspannen en relaxt in mijn behandelstoel ligt.

DE INGANG VAN MIJN PRAKTIJK

is naast ons woonhuis en achterom door de poort. Rechts achterin zie je een groene deur met ENTREE en de bel zit ook rechts. Kom je op de fiets dan heb ik een dringend verzoek om deze mee achterom te nemen! Hij staat dan veilig en niet in de weg voor mijn buren of de voetgangers op straat.

GRATIS PARKEREN

is een extra service van mijn zaak. Geef je kenteken door dan kun jij gratis parkeren op het Frater Romboutshof. Want in deze W1 area geldt een dagkaart van € 16,50 of een flinke boete!

    * verplicht invullen.

     

    Heb je een afspraak staan, maar je bent verhinderd? Laat mij dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Anders worden er helaas kosten in rekening gebracht.

    huidstructuur
    spiegel elvire