Bio Face Lifting

De Bio Face Lifting is de allereerste behandeling in mijn praktijk.

Maar we starten met het ‘gratis’ kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin leg ik duidelijk uit hoe je huid werkt. En geef ik jou meteen advies en tips. Efficiënt, makkelijk en simpel en meteen te gebruiken.

Daarnaast is de huiddiagnose het belangrijkste onderdeel van ons gesprek. Ten eerste om de conditie van je huid vast te stellen. Ten tweede kan ik dan een persoonlijk behandelplan opstellen.  

De Bio Face Lifting is een dieptereiniging. De huid moet eerst helemaal schoon zijn voordat de opbouw kan beginnen. Slakken, talg, dode huidcellen en andere vuile afvalstoffen van de stofwisseling blokkeren de cel aanvoer. Deze overtollige vervuilers verwijdert de Bio Face Lifting. 

Dit is een van de redenen dat de huid er minder fris en helder uitziet. Na deze grote schoonmaak gaan we door naar de volgende fase. De opbouw van de vernieuwde huid. Eindelijk is de weg vrij om de huid te herstellen. 

Een Bio Face Lifting activeert de dieptereiniging van het huidweefsel, bevordert de energiestroom tussen de onderlinge cellen en verstevigt de huid. Het direct zichtbare resultaat is verbluffend:

het huidbeeld heeft een fijner reliëf, ziet er gladder uit en voelt steviger aan.