Selecteer een pagina

Contact

vul het contactformulier in  

wanneer je een vraag of een afspraak wilt maken. Vul deze zo volledig mogelijk in. Geef vooral ook je voorkeursdagen met tijden aan in het veld ‘Je bericht’. Het scheelt veel tijd en een hoop heen en weer mailen en appen. 

bellen of whatsappen 

kan natuurlijk ook altijd. Maar als ik bezig ben met een behandeling, dan staat mijn mobiel op ´stil´. Wel zo rustig als jij ontspannen en relaxt in de behandelstoel ligt.  

Ik probeer altijd binnen 24 uur terug te bellen of te reageren of te antwoorden ‘Je bericht’.

waar is de Ingang

van mijn praktijk? Deze ligt tussen de kledingzaak Superfly en ons woonhuis. Op de parkeerplaats zie je rechts achterin een groene deur met ENTREE. Ook de bel zit rechts en druk op het pijltje. Een dringend verzoek is om je fiets mee achterom te nemen. Wel zo veilig en hij staat dan niet in de weg voor de buren of voetgangers.  

gratis parkeren is een extra service 

van de zaak op het Frater Romboutshof. In deze W1 area geldt een dagkaart. Wanneer jij je kenteken doorgeeft kan ik de P1 bezoekersparkeerapp starten. We komen dan niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig. 

mijn praktijk  

ligt in hartje centrum van Tilburg in de Nieuwlandstraat op nummer 6. Samen met de Korte Schijfstraat,  Noordstraat, Stationsstraat en de Tuinstraat komen zij samen uit op de 5-sprong. 

welkom in dit dwaalgebied 

waar je de leukste straatjes van Tilburg vindt. Een wandeling door dit gebied is telkens weer een ontdekkingsreis. Een relaxte sfeer met karakteristieke panden met mijn praktijk, galeries, musea en speciale winkels met hun unieke producten.  

Een leuke afsluiting wanner je bij mij bent geweest of hier even door heen te dwalen. Terwijl je onderweg een stop voor een drankje en hapje bij Noir, lunchen op de vijf-sprong of achter in de biertuin bij eetcafé Steck013. Buutvrij voor een stop of speciaal bier bij Little Devil. Vega(n) dan is er ook een Food-Atelier met take-away drankjes, taarten en gerechten. Genoeg keus dus voor ieders wat wils.

Een aantal keren per jaar vindt op zondag de Dwalerij plaats. Een keigezellige zondagsmarkt, hét creatieve Tilburgse evenement om kennis te maken met mooie producten van de winkeliers en lokale makers en zelfgemaakte streekproducten.

Vul dit Contactformulier in

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Je bericht

  Mijn contact gegevens

  Nieuwlandstraat 6
  5038 SN Tilburg
  info@elvirenesselaar.nl
  06-24330112