Contact

Neem contact op

Mijn schoonheidssalon ligt in hartje centrum van Tilburg, Nieuwlandstraat 6. De Nieuwlandstraat is een van de 5 straten, die samen komen op de 5-sprong.  De andere 4 straatjes zijn de Korte Schijfstraat, de Noordstraat, de Stationsstraat  en de Tuinstraat. Tegenwoordig heet dit het dwaalgebied.

Een aantal keren per jaar vindt op zondag de Dwalerij plaats . De Dwalerij is een keigezellige zondagsmarkt, hét creatieve Tilburgse evenement om kennis te maken met mooie producten van de winkeliers en lokale makers en zelfgemaakte en streekproducten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om samen een lekker ontbijtje of zalige lunch te komen proeven. Je dwaalt echt van winkel naar kraampje naar terrasje en onderweg bewonder je de mooie panden in de straten én geniet je van activiteiten als theater en muziek. Zeker de moeite waard om een keer  te bezoeken. 

In deze gezellige buurt en 013-straatjes, vind je super relaxte eetcafé’s zoals Café De Spaarbank en Eetcafé Langeboom 

Ingang

De ingang van mijn praktijk ligt achter ons woonhuis in onze tuin. Tussen ons woonhuis en mijn buurman Jeroen Fiers van de kledingwinkel Superfly ligt een parkeerplaats. Rechts achterin bij de groene deur met een afbeelding van Boeddha en ENTREE kom je achterom bij mijn praktijk ingang. Wil je ook nog naar de kapper dan kan dat bij mijn andere buurman bij Faz kappers.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je het snelste contact krijgen via een whatsapp naar 06 24330112 of gebruik dit formulier. In het keuzemenu staan een aantal opties. Staat die van jou er niet bij dan kun je aangeven wat je graag gedaan wilt hebben. Geef hierbij ook je voorkeur data en – tijden op. Dat scheelt een hoop heen en weer gemail of ge-app. En bellen mag natuurlijk altijd, maar als ik bezig ben met een behandeling, dan staat mijn mobiel op ´stil´.  Ik probeer altijd binnen 24 uur terug te bellen of te reageren om onze afspraak te bevestigen.

Wil je gratis parkeren?

Het regent of het sneeuwt of er rijden geen bussen of bus net gemist, of je hebt gewoon geen zin om te fietsen of je komt van ver. Je kunt gerust met de auto komen. Als extra service van de zaak kun je gratis parkeren op het Frater Romboutshof. Wel even je kenteken aan mij opgeven. Dan kan ik ondertussen P1 bezoekersparkeerapp opstarten. We komen dan niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig.

Heb je een vraag?

Stuur me dan een mailtje of maak gebruik van het contactformulier. Bellen mag en kan natuurlijk ook. Maar als ik met een behandeling bezig ben staat mijn mobiel op ‘stil’. Wel zo rustig als jij ontspannen en relaxt in de behandelstoel ligt.

Vul dit Contactformulier in

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Je bericht

  Mijn contact gegevens

  Nieuwlandstraat 6
  5038 SN Tilburg
  info@elvirenesselaar.nl
  06-24330112