welk huidprobleem heb jij ?

Anti Aging (rimpel), Acné, Droge huid, Couperose, Ontstekingen en Onzuiverheden, Puistjes met witte kopjes, Rode vlekjes, Pigmentatie, Vale of Vette huis. Er is een oplossing voor ieder huidprobleem.  

Door de complexiteit en de samenwerking van verschillende Aloë Vera producten zijn deze liftings niet geschikt voor thuisgebruik. De Liftings hebben een sterke ontslakkende, opbouwende of voedende werking. In de praktijk worden de liftings op maat klaargemaakt. Speciaal voor jouw huid om snel en efficiënt je doel. 

Wil je meer weten over je de conditie van je huid. Ik leg het je graag uit in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga naar –> afspraak-maken .

lifting

Lifting is een ander woord voor gezichtsbehandeling. Door de complexiteit en de onderlinge samenwerking van de Aloë Vera producten maak ik de maskers in de praktijk zelf. Deze gezichtsbehandelingen zijn dus op maat gemaakt. En speciaal afgestemd op de behoefte voor jouw huid. Liftings hebben een sterke ontslakkende, opbouwende of voedende werking.

Daarnaast zijn er heel veel verschillende behandelingen, zoals ‘Specials’, seizoensgebonden behandelingen of kuren.    

Nieuwsgierig en wil je weten wat in het belang is voor huid klik dan –> afspraak-maken .

Wil je alvast een voorproefje zien hoe een lifting werkt klik op –> Bio Face Lifting

 

softliftings

Wil je efficiënt en sneller van acné af, couperose (rode adertjes) in je gezicht verzachten, grijze vale huid (rokershuid) achter je laten, fijne lijntjes (voorlopers van rimpels) verminderen, milia’s tegengaan en hoe je onzuiverheden of droge eczeemachtige huid moet oplossen?

Wil je weten wat voor jouw huid van belang is klik dan –> afspraak-maken 

Een van de makkelijkste en fijnste maskers voor thuis is het Anti Stress Refire Mask. Wil je weten waarvoor en hoe te gebruiken klik dan op –>  omschrijving.