Aloë Vera plant

DE NATUUR IN HAAR MEEST KRACHTIGSTE VORM!

De kracht en de magie van de Aloë Vera Plant

zit in het sap van haar bladeren. Deze bladeren bestaan uit drie lagen. En de meest genezende krachten zitten vooral in de binnenste laag van het blad.

In Zuid- en Midden Amerika gebruikten de indianen deze substantie al eeuwen tegen allerlei klachten – inwendig en uitwendig. Pas sinds enkele tientallen jaren houdt de wetenschappelijke onderzoekswereld zich intensief bezig met dit tropische gewas.

Daarom is deze basiswerkstof van de Aloë plant niet meer weg te denken in onze huidverzorging. Tevens wordt deze plant in de alternatieve geneeskunde gebruikt. Geen enkele andere genezende plant heeft zo’n breed en werkzaam spectrum als de Aloë Vera plant. Mythe, traditie en geschiedenis van Aloë.

De Aloë Vera Skin Gel is het pure sap van deze Aloë plant.

 

aloë vera gesneden bladd

5 extra belangrijke weetjes over de Aloë Vera plant

  1. Welke soort Aloë Vera?
  2. Waar groeit deze Aloë Vera?
  3. Wanneer oogst je de Aloë Vera?
  4. Hoe is de persing van de Aloë Vera?
  5. Waarom hele bladeren Aloë?Er zijn meer dan 400 verschillende soorten Aloë planten.

    In 5 belangrijke weetjes over Aloë Vera lees je hoe uniek deze Aloë is.

aloë vera blad skin gel

De geneeskrachtige werking van de Aloë Vera 

is een geraffineerd mengsel van de Aloë plant. Hij slaat dit op in de binnenste bladeren tijdens zijn groei. En deze binnenste bladeren bevatten meer dan 200 verschillende werkzame stoffen.

Waaronder diverse vitamines, een scala aan mineralen en aminozuren. Dit zijn onder andere provitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, D en E.

Daarom is Aloë Vera zo bijzonder waardevol bij de ontzuring en stabilisering van de huid. Dit komt door de rijkdom aan mineralen en sporenelementen (zoals magnesium, calcium, ijzer en zink).

De samenwerking tussen Aloë enzymen en speciale suikermoleculen zoals aloëmannan geeft een zeer grote genezende kracht voor het hele lichaam. Daarbij komen ook nog essentiële aminozuren, die bij de regeneratie van belaste organen of bij de regelmatige verzorging ervan zo belangrijk zijn.

ALOË DE GENEESKRACHTIGE! .

verzorgingssysteem-droge-rijper-huid-banner