De beste Anti Aging huidverzorging? Goud 24K

Prachtige mooie frisse uitstraling door goudstofdeeltjes is het resultaat!

door | dinsdag 21 november 2023

Anti Aging met 24K Goud is dan onmisbaar in je huidverzorging (dè rimpelkiller!)

want van oudsher is goud zowel een begrip in de cosmetische (huidproblemen) als in de medische (klassieke homeopathie) wereld. Al duizenden jaren geleden zijn de weldadige eigenschappen van goud ontdekt. In Zwitserland en Oostenrijk zijn er zelfs speciale kuuroorden met goudbaden. Dat is allemaal niet voor niets.

Waarom is goud zo goed voor de huid?

Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid, omdat het een sterke Anti Aging werking heeft. Het is een antioxidant en dat wil zeggen dat het de huid beschermt tegen uv-straling en externe vervuiling. Het activeert de doorbloeding en door deze warmte trekt goud makkelijker de huid in. Hier verhoogt goud de opname van de werkstoffen en verstevigt het bindweefsel. Ook helpt goud tegen een droge vochtarme huid door een verfrissende hydratatie boost. Zichtbare fijne lijntjes en rimpels verminderen door stimulatie van de collageenproductie. Hierdoor herstelt de elasticiteit van de huid zich. En dit zorgt voor een gezonde uitstraling.

Omdat goud een hoge huidtolerantie heeft is het ook geschikt voor een gevoelige huid. Dit zachte edelmetaal werkt doeltreffend tegen roodheid en acné. En werkt bovendien werkt goud kalmerend bij couperose. Ook bij rosacea ondersteunt goud de capillaire haarvaatjes. Zo gaat je huid weer stralen!

Er zijn dus allerlei redenen om goud toe te voegen aan je huidverzorging. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kun jij het toepassen op jouw huid?
Wil je weten hoe het voor jou werkt maak dan een afspraak voor een gratis huiddiagnose

In de oudheid en nu

Zoals gezegd is de helende werking van goud al langer geleden ontdekt. De Romeinen gebruikten goud voor hun verwondingen en zweren. Cleopatra sliep met een goudmasker op haar huid. Ook nu nog steeds gebruikt men goud in de wondzorg en verwerkt dit in het verband. En tegenwoordig baadt Jennifer Lopez in een bad met goudpartikels. Of dat Cleopatra en Jennifer het bewijs zijn, dat weet ik niet. Het feit dat je het gebruikt in de huidverzorging, zegt mij wel genoeg. En nadat ik ontdekte welk effect goud heeft op de huid, was ik helemaal verkocht. Ik wil namelijk alleen het allerbeste voor jouw huid. Want alles in het belang van je huid.

In de Chinese geneeskunde gebruikt men al eeuwen dit edelmetaal. Zij geloven dat goud het geheim is voor een lang en gezond leven.

Wat zijn de helende eigenschappen van goud op je huid?

Goud is een natuurlijk sporenelement waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsremmende werking heeft. Goud is een zacht edelmetaal. Het verhoogt en stabiliseert het immuunsysteem van de huid vanwege zijn huidherstellende eigenschappen. Bovendien activeert zij de communicatie tussen de cellen. Het verbetert de microcirculatie op celniveau, het is dus een intensieve vochtbinder. Daardoor zie je contourlijnen zichtbaar verstevigen. Goud werkt activerend en verfrist de huid in het algemeen. Je huid laadt zich op met nieuwe energie en je voelt je fris en vitaal!

Wie kan goud goed gebruiken en voor welke huid is goud geschikt?
 • Anti Aging door zijn versterkende werking;
 • Bij een verslappende huid ondersteunt goud de contourlijnen;
 • Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid;
 • Fijne lijntjes verminderen door de gouddeeltjes (reflectie licht);
 • Activeert de doorbloeding (vale, grijze teint);
 • En zorgt voor een vochtbalans in de huid (droge, vochtarme huid);
 • Goud stimuleert de aanmaak van collageen en elastine;
 • Want de goudpartikels stabiliseren het bindweefsel;
 • Futloze of rokershuid goud vitaliseert (weinig energie);
 • Een energiebooster à la minute (kuurvorm);
 • Ontstekingen of onzuivere huid omdat goud ontstekingsremmend en antibacterieel werkt (acné);
 • Gestreste huid ontspant door goud en hierdoor veroudert de huid minder snel;
 • Couperose/ Rosacea huid werkt goud sterk kalmerend ook op de capillaire haarvaatjes;
 • Goede opname van actieve werkstoffen door de hoge huidtolerantie.

Ontdek nu de kracht van 24K goud in de Gold huidverzorgingsproducten. Dit is een fenomenale lijn om jezelf een high end-verzorging en een extra sparkle of life te geven! Daarom ziet men Goud nog steeds als een waar juweel in je huidverzorgingsproducten.

Kijk voor meer informatie over deze Anti Aging huidverzorging op pagina goud

Deze producten zijn weggelegd voor zij die extra in de huid willen investeren en zichzelf de meest hoogwaardige huidverzorging gunnen. Goud zorgt voor die bijzondere, egale glow. Ieder Gold huidverzorgingsproduct is afzonderlijk te integreren in je dagelijkse verzorgingsritueel, afhankelijk van de behoefte van de huid.

Werkstoffen

Naast Goud 24K bevatten de producten individueel allerlei andere kostbare en weldadige ingrediënten (o.a. Aloë Vera, Castorolie, Arganolie, Druivenpitolie, Colloïdaal goud, Zoete Amandelolie, Lavendelolie, Vitamine e, Rozenolie).

Goud heeft een hoge huidtolerantie door warmte van massage trekt goud snel de huid in
Alle goudproducten op een rijtje