haren harsen

Haren harsen is de snelste en makkelijkste manier te verwijderen met warme vloeibare hars en dat begint met goede harsproducten.

Har(s)en, har(s)en en nog eens har(s)en .. wat doe je ermee!

Met de vloeibare verwarmde hars kun je overtollige haren makkelijk, efficiënt en hygiënisch verwijderen. De harsvullingen glijden makkelijker over de huid en brengen precies de perfecte hoeveelheid vloeibare hars op je huid.

verschillende soorten hars 

Je hebt verschillende soorten hars, voor gevoelige en zelfs ook al voor allergische huiden. De natuurlijke basis van deze hars komt door toevoeging van bijenwas, vitaminen E, mineralen, eiwitten, essentiële oliën en natuurlijke suikers.

De hars is meestal in ‘olie’ oplosbaar. Het is dan ook belangrijk dat je huid goed droog, schoon en vooral ontvet is. Zelfs al is je huid niet bijzonder vet of olie rijk, talkpoeder maakt het verwijderen van je haren altijd prettiger (lees: minder pijnlijker.  Het gebruik van talkpoeder zorgt ervoor dat de hars minder aan de huid plakt . Dit vermindert altijd het “pleister”gevoel bij ontharen.

voorbehandeling is belangrijk 

Vandaar dat de voorbehandeling net zo belangrijk is. Het aanbrengen van de warme vloeibare hars gebeurt door met de groeirichting van de haartjes mee te strijken. De haartjes hechten zich dan beter en makkelijker aan de hars. Meteen leg je hier bovenop een katoenen strip. Ook deze strip strijk je met de haargroeirichting mee. En nu komt het moment suprême.  Je trekt de strip tegen de richting van de haren in eraf. Snel en effectief. De haren die je er net uitgetrokken hebt zitten dan duidelijk zichtbaar op je strip. Eventueel achtergebleven hars is makkelijk te verwijdern met baby olie. 

prijzen

Bovenlip harsen €  12,00
Bovenlip en kin harsen €  21,50
Bikinilijn harsen €  20,00
Oksels harsen . €  15,00
Onder- of bovenbenen harsen . €  25,00
Onder- en bovenbenen harsen €  45,00
Onder- en bovenbenen en bikinilijn harsen €  59,50
Onder- en bovenbenen, bikinilijn en oksels harsen €  68,00
Onder- en bovenbenen, bikinilijn, oksels en bovenlip harsen €  77,50

Contra-indicaties:

  • spataderen
  • eczemen
  • ontstekingen
  • wondjes en/ of huidbeschadigingen
  • steelwratjes
  • duidelijk zichtbare lymfeknopen (in de oksels)
  • littekenvorming (het verwijderen van lymfeknopen bij borstamputaties)
  • medicijnen (die invloed kunnen hebben op de huid prednison)