Over Elvire

Al bijna 30 jaar werk ik vol passie en met super veel enthousiasme als huidexpert. Mijn specialiteit is dan ook ‘huidverbetering’.

Ook wel bekend als dè rimpelkiller van het zuiden! Alle aandacht is erop gericht om jouw huid in topconditie te krijgen. Het is het grootste orgaan van ons lichaam. En super belangrijk met al zijn functies en taken.

Mijn praktijk ademt een ontspannen sfeer uit. Het mooie ochtendlicht geeft nog eens een extra dimensie. Tijdens de behandeling lig je relaxt in mijn ‘verwarmde’ behandel stoel.

Het eerste wat je dan ziet is een enorm Indonesisch batikkleed. Mijn trots en houvast in de branding. En uiteraard liggen daar ook mijn roots. Het is een prachtig exemplaar met een originele print met tijgers in aardse kleuren.

Opvallend is ook de enorme boekenkast. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig. In de afgelopen jaren heb ik tussendoor veel trainingen gedaan. De geneeskracht van kristallen, voeding met zijn diëten, de alternatieve geneeskunde, specifiek de Chinese kruidenleer met zijn Organenklok. Als huidexpert kun je veel meer betekenen voor je mede mens.

Al vanaf de start van mijn praktijk werk ik met hetzelfde merk Deynique. In deze producten zitten de werkstoffen van de huidherstellende Aloë Vera Plant. Ook wel de ‘brandwond helende’ plant genoemd. Deze Aloë Vera planten zijn biologisch en ecologisch verantwoord verbouwd.
Een leuk weetje: ik gebruik dit product zelf al sinds mijn 37-ste.

Nog een heel ander belangrijk feit is dat alle deze producten parabenen en microplastics vrij zijn. En 93% van de producten is zelfs vegan.
Dit is veiliger voor het milieu en gezonder voor jouw huid.

Wil je een betere balans tussen geest en lichaam?

Als voetreflextherapeut kun je bij mij ook terecht voor een voetreflexzone massage. Alle zones van de organen reflecteren zich op de voeten. Wanneer je deze zones masseert kunnen er blokkades opgeheven worden.

Als Aromatherapeut werk ik tijdens de massages met oliën uit de Aromatherapie. Aromatische Oliën (A.O.) of Etherische Oliën (E.O.) zijn hele specifieke oliën met elk zijn eigen kracht en energie. Deze unieke eigenschappen ondersteunen en versterken het proces van ontspanning. Een zelfgemaakte olie persoonlijk op jouw behoeftes geeft een extra dimensie aan de behandelingen.

Nieuwsgierig geworden naar mijn advies en kennis?
Meer over je huid weten maak een afspraak en ga naar gratis huiddiagnose.

 

Elvire Nesselaar

Hoe het allemaal 30 jaar geleden begon

waardoor ik nu al meer dan 25 jaar ervaring en expert ben in rimpelbestrijding. 

Tijd voor een nieuwe uitdaging … na 4 jaar heen en weer reizen tussen Tilburg en Amsterdam had ik het eigenlijk wel gehad. ‘s Morgens om 5 uur opstaan en de trein van tien voor zes. ‘s Avonds meestal rond 7 uur en soms pas om half 8 thuis. In die periode werkte ik op de ICT afdeling van een Amsterdamse bank op het Rokin.

In Den Bosch is de overstap naar Tilburg. Op dit station ‘wenkte’ een groot billboard mij met de boodschap ‘informatieavond opleiding in de schoonheidsverzorging’. Van nature ben ik erg impulsief en heb niet veel aanleiding nodig om dat te bevestigen. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds dezelfde sterke slogan. En die gebruik ik te pas en onpas ‘toeval bestaat niet .. het valt je toe’. Dus trok ik mijn stoutste schoenen aan en ging zonder overleg met mijn partner er naar toe.

Ach dacht ik nog ‘ik kan toch wel even gaan kijken. ‘Dat kan toch geen kwaad?’

Maar ja, als je daar dan binnenloopt en je ziet al die enthousiaste potentiële mede cursisten, dan gaat er toch van binnen iets kriebelen.

Je perspectief verbreden heeft nog nooit een mens kwaad gedaan. Op die avond maakte ik een vervolg afspraak voor een intake gesprek met een van de docenten van de vakopleiding. Een ontzettend leuk en enthousiast mens, die haar passie en hart voor haar vak uit al haar poriën naar buiten liet stromen.

Ze duwde alle folders en meteen ook maar het inschrijfformulier in mijn handen. Dan kon ik alles nog eens op mijn gemak goed door lezen. Morgen ochtend in de trein is dan het perfecte moment. Dan ben ik weer helder in mijn hoofd en back to earth. Maar het zaadje was echter al geplant. En in mijn hoofd had ik al lang een beslissing genomen.

Wat mij de laatste jaren nog het meeste heeft geboeid? Je kunt in dit vak veel meer voor je medemens betekenen dan je voor mogelijk houdt.

Deze avond is een keerpunt in mijn leven geweest. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad. En geniet ik nog met volle teugen van deze bijzondere momenten met mijn klanten.