Huidverbetering

BEGINT MET HUIDVERNIEUWING

door huidverzorging thuis met verzorgingsproducten speciaal op jouw huid afgestemd.

Dit gebeurt in alle 3 de lagen van de huid.

De opperhuid
De lederhuid
Onderhuids bindweefsel

Huidvernieuwing start met werkstoffen die dieper in de huidlagen doordringen. Met speciale stimulerende werkstoffen activeer je de levende huidcellen in deze levende cellagen. Je stimuleert de celdeling en hierdoor maak je nieuwe cellen aan.

De huid vernieuwt zich in ongeveer 28 dagen. Dit noemen we de huidomslag. Maar helaas naarmate je ouder wordt, vertraagt dit proces met een dag of 3. Dit komt omdat de celdeling vertraagt.

In de onderste lagen van de huid ontstaan nieuwe cellen. Deze nieuwe cellen duwen oude huidcellen (dode huidcellen) naar de opperhuid.

Daarom is het ook noodzakelijk dat je één keer per 4 weken een dieptereiniging inplant. Dit is om dode huidcellen te verwijderen. Nu kan je huid beter zuurstof opnemen, resulteert in een betere doorbloeding, waardoor een betere opname van werkstoffen en een betere gezonde huid!

 

HUIDVERZORGING
is jouw dagelijkse thuisverzorging met een verzorgingssysteem speciaal afgestemd op jouw huid.

Hiermee rem je en vertraag je het verouderingsproces. Bovendien is dit een noodzakelijke ondersteuning om je huid hierbij te helpen.

Dè unieke en simpele basis naar huidverbetering!

HUIDVERJONGING
werkt heel simpel door tweemaal daags ‘s morgens en ‘s avonds je huid consequent te verzorgen. Dit kost je slechts 2 à 3 minuten per keer. Want wil jij ook huidverbetering dan ligt hier de basis voor het ultieme eindresultaat met deze dagelijkse vaste frequentie. Hier geldt de wet

 

“DE KRACHT VAN DE HERHALING!’
VERZORGINGSSYSTEEM
stimuleert je huid (betere doorbloeding, waardoor een betere opname van zuurstof), beschermt tegen straling (UVA en UVB), voedt (m.n. de speciaal – en nacht crèmes) en verzorgt (volgens een verzorgingssysteem en stappenplan).