Last van januari dip? 5 tips

door | maandag 18 januari 2021

Ervaar je vandaag als Blue Monday, dat is volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet getreurd, met deze 5 tip sla jij jezelf er doorheen! Heb je last van een december of januari dip? Lees dan onderstaande 5 tips!

1. Eet gezond

Vermijd bewerkt voedsel, zoals te veel vet, suikers en e-nummers. Met bewerkt voedsel bedoel ik ook de kant-en-klare verpakkingen. Daar zit meestal een teveel aan zout en suikers in, om sneller verzadigd te raken. Hierna krijg je na het eten van snoep niet alleen een suikerdip, (lees: lusteloos en futloos) maar een teveel aan suikers is ook de oorzaak van meer rimpels.

2. Ga wandelen

als je geen sportfanaat bent of überhaupt niet van sporten houdt! Want door te bewegen komt er het stofje endorfine vrij. Dit is van nature een antidepressivum dat je lichaam zelf al aanmaakt wanneer je ‘intensief’ beweegt.

3. Eet een mandarijn

of een andere citrus vrucht. Door het pellen van de schillen komen er al geuren vrij die je zintuigen prikkelen en waar je blij van wordt. Of nog beter kun etherische olie met de geur van mandarijn of sinaasappel verwarmen. Van deze geur word je namelijk ook nog eens vrolijk en ontspannen van.

4. Zet fijne muziek op

Muziek kan veel doen en werkt stress-verlagend, wat natuurlijk weer goed is voor de huid. Stress is een ook grote factor bij het ontstaan van rimpels.

5. Voedingssupplementen

Vitaminen hebben een positieve invloed op je energiehuishouding en zorgen tegelijkertijd voor een optimale verzorging van de huid van binnenuit. Denk bijvoorbeeld aan OPC. Dit stofje behoort tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en het is sterker dan vitamine C.

Extra tip: verwen jezelf vandaag met een ontspannend masker!

Het Cell Repair Masker is een ware verwennerij. Wanneer je het Cell Repair Masker gebruikt, kun je rekenen op een wellnesstractatie waarbij het DNA van de cellen wordt versterkt en de huid op cellulair niveau beschermd wordt tegen milieuschade en uv-straling. Rimpels worden verzacht en er ontstaat een gelijkmatige teint en een jeugdige, gladde huid met een prachtige gezonde glow. Wil jij dit masker voor jezelf of als cadeau voor een ander? Laat het me weten! Of bestel het direct via onderstaande link in de online winkel.

Cell Repair Mask

 

Of lach eens hardop! De good feel vibes die een lach veroorzaken, hebben een positieve impact op ons mentaal functioneren en denken. Voor wie er nog aan zou twijfelt: lachen is écht gezond. Als je lacht, komt ook hierbij endorfine vrij.