Ampoules Cure

36,00

Deze Beauty-elixers zijn boosters met hoge geconcentreerde werkstoffen in 7×2 ml glasampullen. Voor een snelle extra oppepper voor je huid. Acuut inzetbaar bij een (onverwachte) zakelijke afspraak, (trouw) feest, (25-jaar) jubileum of date!

 

48 op voorraad (kan nabesteld worden)

Ampoules Cure

is van 'Just a moment' uit de serie MaxXimas. Een extra kick voor je huid! Soms moet het kort, makkelijk, maar vooral snel gaan. Bijvoorbeeld voor een zakelijke afspraak, een speciaal feest, of een date en zelfs nà een korte nacht. Dan heb je niet altijd alle tijd van de wereld. Door 'Just a moment' is het probleem in slechts een paar minuten opgelost. En heb je de beste look met het gewenste resultaat.

Het assortiment van deze ampullen set, ziet er stijlvol en kleurrijk uit. Maar nog belangrijker is natuurlijk een stralende huid in no time.

Met deze perfect gedoseerde en hoogste concentratie aan actieve werkstoffen kun je meteen aan de slag. Er zijn 7 verschillende ampullen en hebben ieder op zich een eigen functie. Daarom is deze combinatie set van 7 ampullen een perfecte aanpak. Het is een unieke manier om op maat aan het werk te gaan met je huid. Hierdoor zijn er ontelbare mogelijkheden. Je kunt kiezen voor alle 7 ampullen van hetzelfde soort. Maar een combinatie van verschillende ampullen is uiteraard ook een optie. Ook kun je kiezen voor herstel, opbouw met als resultaat een optimale gezichtsverzorging. Daarom is de samenstelling van deze ampullen set puur gericht op de conditie van jouw huid.

Door de geconcentreerde werking krijgt je huid in minimum van tijd de maximale zorg. Dus wil je snel en makkelijk resultaat. Dan is deze 'Just a moment' ampullen set een absolute aanrader.

Waarom ampullen?

In een ampul zitten gemiddeld 8x meer aan concentratie werkstoffen dan in crèmes. Omdat je een ampul meteen na het openen gebruikt, is en blijft de kwaliteit van de hoge concentratie helemaal puur. Dit komt omdat deze werkzame ingrediënten volledig behouden blijven door de luchtdichte verpakking. Wanneer je merkt dat je huid meer behoefte heeft aan iets extra's. Dan gebruik je iedere of om de dag een ampul in een kleine kuur. Dit is afhankelijk hoe snel je resultaat wilt zien.

Wat is de functie van ampullen?
  • Voorkomt huidveroudering;
  • Kalmeert de geïrriteerde huid;
  • Voorziet de vochthuishouding;
  • Verbetert de elasticiteit;
  • Versterkt het bindweefsel;
  • Activeert regeneratieprocessen;
  • Verfijnt de teint.

Wanneer ampullen?

Seizoenswisselingen is een goed voorbeeld om de huid extra aandacht te geven. Tijdens hete zomerse dagen verliest je huid veel vocht en is aanvulling noodzakelijk. In de koude winterperiode daarentegen heeft de huid meer bescherming tegen de externe invloeden nodig.

Klik hieronder 👇op de gewenste Ampul voor meer informatie.

Firming Ampul – VERSTEVIGT voor snel een strakke en stevige huid.

Peel Off Ampul – VERFIJNT exfolieert en verbetert de huid binnen enkele minuten

SOS Ampul – KALMEERT stabiliseert het natuurlijk evenwicht en toont gelijkmatige huid zonder roodheden

Hydra-MaxX Ampul – HYDRATEERT snelle dorstlesser en boost vitamine C

Night Repair Ampul – VERJONGT in de ochtend een frisse en stralend uitgerust huidbeeld

Vitamin C Ampul – VERSTERKT neutraliseert schade door vervuiling, stress, uv en blauw licht

Platin Matrix Ampul – REGENEERT, verzorgt à la minute de behoeftige en energiearme huid

 

B eautiful P eople - B eautiful Y ou in 'J UST a M OMENT'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ampoules Cure” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *