Herb & Mineral Spray

34,50

tweeledige reinigende werking, verwijdert de laatste resterende afvalstoffen, dode huidcellen en vuilresten van je huid. Daarnaast verfrist, verkoelt en fixeert make-up. En zorgt voor een betere absorptie van de opvolgende producten.

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

inhoud

120 ml € 29,90
250 ml € 53,60

is de tweede reiniger en stap in het 66 Days verzorgingssysteem. Deze nareiniging is van essentieel belang voor je huid. Omdat er dan geen schadelijke ballaststoffen achterblijven op je huid. Om een optimaal eindresultaat van je huid te behalen is deze stap cruciaal en absoluut noodzakelijk.

De Herb & Mineral Spray 66 Days bestaat uit verschillende waardevolle kruiden en mineralen. De kruiden en mineralen werken antibacterieel, reguleren de vochtbalans en neutraliseren de pH-waarde van je huid. Een spray die de weg opent naar de opvolgende verzorgingsproducten.

Functies

  • Herb & Mineral Spray verwijdert de schadelijke restjes vuil. Zoals achtergebleven vuil wat in ons water zit. Chloor, kalk, microplastics, ijzer etc.;
  • bovendien fungeert deze Herb & Mineral Spray nu als verbinding tussen de opvolgende verzorgingsproducten;
  • en zorgt deze spray voor een mooie fixatie van make-up en voor een heerlijk fris en verkoelend gevoel;
  • last but not least dringt deze spray dieper in de poriën.

De huid verlangt bij warmte en droogte naar een dorstlesser. Door de fijn moleculaire werkstoffen, kruiden en mineralen is de spray in staat om deze vochtopslag tot diep in de huid aan te vullen.

Substanties die in deze Herb & Mineral Spray zitten zijn de alfalfa, zilverkaars, cayennepeper, hoornklaver, hop, artisjokken-extract en mineralen uit zeealgen.

Toepassing

De eerste keer spray je 1x rijkelijk voer je gezicht en hals. Deze  spray fungeert nu als verbinding tussen de opvolgende verzorgingsproducten. En zorgt zo voor een betere absorptie. Dan nogmaals maar nu 2x sprayen. Ook tussen deze twee stappen niet laten opdrogen! Dan  zo snel mogelijk verder gaan met je persoonlijk verzorgingsplan. Deze tweede reiniger kun je uiteraard ook naast alle andere verzorgingsproducten inzetten.

Tip 1

Herb & Mineral Spray voorkomt uitdroging van de huid tijdens het zonnen òf op extreem warme dagen. Een must have 's zomers in iedere handtas!

Tip 2

Splash effect tegen zonneallergie, verfrissend bij droge lucht in het vliegtuig. Of in een airco omgeving, ook de airco in je auto!

Tip 3

Ook bruidjes moeten deze een spray tijdens hun trouwdag in hun tas hebben. Je kunt de hele dag door sprayen om je op te frissen. Maar tegelijkertijd fixeert deze spray je make-up.

Tip 4

Stoer, makkelijk en snel. Zeker ook een must have voor mannen.
Maar opgelet! Wanneer je een baard hebt, spray je alleen één keer. De wattenschijfjes kunnen pluisjes achterlaten en zijn super irritant in je baard.
Hierna  vervolg je dan de resterende stappen van je persoonlijke verzorgingsplan.

 

'het is heel 'verfrissend' om op een andere manier naar huidverbetering te kijken!'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herb & Mineral Spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *