Sensitiv Skin Scrub

31,30

is een heerlijk schuimende en milde gezichts- en lichaamspeeling die dode huidschilfers verwijdert. Speciaal ook voor de super gevoelige huidtypes!

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

inhoud

100 ml

Sensitiv Skin Scrub

is een zeer milde gezichts- en lichaamspeeling voor alle huidtypes. Ook voor de meest gevoelige huid. Soms heeft je huid een extra hulpmiddel nodig. Vooral een droge huid kan wel een zetje gebruiken om aan het werk te gaan.

Doordat deze scrub tarwekiemolie en vitamine E bevat, werkt de scrub kalmerend en zorgt zelfs  voor een lichte vetvoorziening. Omdat de Sensitiv Skin scrub op een zachte manier maar grondig sebum (overtollig huidvet) uit de poriën trekt. Daarnaast verwijdert deze scrub de afgestorven huidschilfers. En bovendien bevordert deze scrub de microcirculatie. De huid voelt heerlijk zacht en glad aan. Een helder en fris huidbeeld is het resultaat.

Langer van een getinte huidskleur

òf van een bruiner gekleurde huid genieten? Dan de avond voordat je de zon opzoekt de scrub inzetten. Je huid kan dan 's nachts herstellen en is verbranding minimaal (huidlaag van dode huidcellen is weg, dus minder bescherming tegen uv-A en uv-B straling). Meng een paar korrels met je cleanser, goed opschuimen en je hebt een 2 in 1 product.

òf de stip gerstekorrels met de Sensitiv Face Scrub aan nà de reinigingen en laat gewoon de hele nacht inwerken. 's Morgens met je cleanser en veel water verwijderen. Je kunt deze scrub ook inzetten als masker zie tip 1.

Onthoud dat je altijd een scrub of peeling mag inzetten maximaal 3 x per week voor een frisser gezicht. Je hoeft daarna niet perse een masker te gebruiken. Wanneer je wel een masker gaat gebruiken, dan mòet je eerst scrubben of peelen. De huidbarrière is schoon van ballast en dode huidcellen. Dan kunnen de actieve werkstoffen van het masker dieper doordringen in de huid.

Toepassing

Maak je huid eerst schoon met je Cleanser en Freshener/ Tonic. Masseer de Sensitiv Skin Scrub op de nog vochtige huid zachtjes met cirkelvormige bewegingen. Je doet dit totdat er alleen nog maar korreltjes overblijven. Deze laatste rijkelijk met veel water afspoelen. Reinig je huid nu opnieuw met je Cleanser en Freshener/ Tonic. Raadzaam is om het ooggebied te vermijden, omdat dit een kwetsbaar gebied is met een dunne huid.

Rokershuid

Voor rokershuiden is het advies om met een kuur te starten. De huidconditie verbetert zichtbaar. De verhoornde opperhuid verweekt. Dit resulteert in een betere opname van de werkstoffen, die je hierna op je huid aanbrengt.
Start met 1x per week/ 2x per week/ 3x per week en dan om de dag. Hierna weer 3x p/w, 2x per week en last but not least 1x per week.
Reageert je huid te sterk, dan doe je een stapje terug. De huid moet wel kunnen herstellen. En sommige huidtypes hebben iets meer tijd nodig. Houd je huid daarom goed in de gaten.

Tip 1

Nà een zonnebrand is je huid bijzonder gevoelig en kwetsbaar. Gebruik dan deze scrub als masker. Eerst reinigen (cleanser en tonic) en dan dun opbrengen. Na ongeveer 10 à 15 minuten met veel water verwijderen zonder teveel masseren.

Tip 2

Ook kun je deze scrub mengen met je  Aloë Vera Douchegel en je hebt meteen een prima lichaamspeeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensitiv Skin Scrub” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *