Aloë Tonic Classic

35,50

zachte intensieve en verstevigende tweede reiniger, verwijdert reinigingsresten en verontreinigende fijnstoffen en herstelt de pH-waarde van de huid

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aloë Tonic Classic

is een zachte intensieve tweede reiniger. Sinds twee jaren is deze Explicit lijn compleet met zijn luxueuze  uitstraling. Heel gebruikersvriendelijk en super zuinig. Door de uitvinding van een speciaal hiervoor ontworpen pompsysteem. Dus blijft er niets maar dan ook niets achter in de fles!

Deze Aloë Tonic Classic is een Secundaire reiniger, die verwijdert de resterende reinigingsresten (verontreinigende fijnstoffen) op het huidoppervlak. Bovendien herstelt deze tonic ook nog eens de pH-waarde van de huid.

Granaatappelextract is een zachte en verstevigende reiniger. Door de concentratie van actieve werkzame stoffen ontstaat er een serum-achtige werking. Daarnaast stimuleren de Vitamine B3- en Ginseng-extracten de collageensynthese*. Deze versterken in het bijzonder het huidoppervlak. Tevens verfijnt deze tonic ook de teint van je huid.

Toepassing

Neem een droge wattenschijf en doe daar een of twee pompjes Aloë Tonic op. Werk vanuit de hals over het gezicht omhoog. Je kunt allebei de kanten van de wattenpads gebruiken. Eerst de ene helft van je gezicht dan omdraaien en dan de andere helft nareinigen.

Ter info

Collagaansynthese betekent letterlijk aanmaak van collageen. Een lijmvormend eiwit dat een belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel. Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel. De stevigheid en elasticiteit danken wij aan de Collageen. Tijdens het proces huidvernieuwing maakt de huid voldoende collageen aan. Echter nà je 25-ste levensjaar gaat de productie hard achteruit. We kunnen wel stellen dat vanaf je 30-ste er bijna tot geen collageen aanmaak is. Vandaar dat de huid sneller veroudert. Er ontstaan eerst fijne lijntjes. Die later diepere lijnen en uiteindelijk rimpels worden. De huid verslapt en de externe invloeden hebben een groot effect op onze huid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aloë Tonic Classic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *