Aloë Vera Skin Gel

34,90

voor de gezondheid van je huid is het pure sap van de Aloë Vera Barbadensis Miller plant het basis hoofdingrediënt in deze verzorgingslijn. Deze Aloë Vera Skin Gel is dè plantenapotheek en Eerste.Hulp.Bij.Ongemakken. Daarom is deze stap onmisbaar in je dagelijkse huidverzorgingsritueel. Bovenal zorgt deze pure planten gel voor een betere opname van alle opvolgende verzorgingsproducten

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aloë Vera Skin Gel

bevat pure en biologische plantenaardige sappen van de Aloë Vera Barbadensis* plant. Daarom is deze Skin Gel een onmisbare stap in jouw dagelijkse huidverzorging. Het is dè plantenapotheek voor een gezonde huid. Dit Eerste Hulp Bij Ongemakken middel hoort in elk medicijnkastje.

Toepassing

De Aloë Vera Skin Gel 's ochtends en 's avonds nà de reiniging rijkelijk aanbrengen.
Zorg dat de huid nog vochtig is van de Aloë Vera Skin Gel. Je handen tussendoor NIET AFDROGEN! Meteen op nog vochtige handen en gezicht je verdere verzorging doen.
Deze vochtige laag zorgt voor een betere opname van opvolgende verzorgingsproducten.
Want juist door deze onderlinge samenwerking werkt het zeer effectief, subliem en doeltreffend. Met een verbluffend eindresultaat!

Huid hersteller en sterke dorstlesser

is deze Aloë Vera Skin Gel die het vochttekort op een zeer effectieve manier aanvult. Maar ook de huid op een zeer efficiënte manier aanpakt en herstelt. Vochtregulator en huidhersteller zorgen beiden voor meer stabiliteit en stevigheid in de huid structuur.

Functies
  1. bevat een Multi-Repair-Complex die de cel tegen de zon en milieu-invloeden beschermt;
  2. heeft de Skin Gel een ontstekingsremmend en bacteriëndodende functie. En deze werkt al binnen 48 uur!
  3. daarnaast normaliseert hij de huidfuncties en helpt de huidschade herstellen;
  4. bovendien is het een biologische antibioticum voor de huid met een groeistimulator voor een nieuw op te bouwen huid.
Tip 1

Brandwonden, schaafwonden, zonverbranding dan is de Aloë Vera Skin Gel een absolute pijnstiller. Tevens verzachtend bij steken van insecten, jeuk van de eikenprocessierups. Speciaal voor kids een must have om altijd binnen handbereik te hebben Eerste Hulp Bij Ongemakken middel.

Tip 2

Wanneer je ook veel waarde hecht aan een mooie lichaamsverzorging. Breng dan nà het douchen eerst de Skin Gel over je hele lichaam aan. Hierdoor krijg je een betere  werkstoffenopname van bodylotion, - olie of - crème. Tevens geldt ook voor je zonneproducten.

Heb je er wel eens bij stilgestaan om je huid droog te deppen in plaats van droog te wrijven. De kleine vezels van je handdoek kunnen een barrière voor je huid zijn. En dan neemt de huid minder goed de producten.

Wist je dat ..

het sap van de Aloë Vera plant al sinds de oudheid bekend is als een Multitalent voor de huid. Het waardevolle plantenextract voorziet je huid van extra vocht en houdt deze gezond. De Aloë Vera plant bevat meer dan 200 bioactieve stoffen die een enorm gunstig effect hebben op onze huidcellen. Ze vergroten hun veerkracht in het bijzonder en helpen zo alle milieu-invloeden te weerstaan.

*'Deze Aloë Vera Barbadensis Miller (vernoemd naar de botanicus dr. Miller) plant is voor de geneeskunde en cosmetica de meest waardevolle Aloë Vera plant.'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aloë Vera Skin Gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *