Aloë Vera Avocado e Oil

45,90

dè anti aging en sterke bestrijder tegen huidveroudering ‘VAN EEN ROZIJN NAAR EEN DRUIF’, deze olie heeft een hooggehalte aan vitamine ‘e’ en resulteert in een fijne, gladde, soepele, verstevigende en zacht voelende huid

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aloë Vera Avocado e Oil

is een in water oplosbare olie met een hoge adstringerende werking. Tevens een waxvrije combinatie van Aloë Vera Gel en Avocado en vitamine e in één olie. 'VAN EEN ROZIJN NAAR EEN DRUIF'!

Toepassing

Breng dagelijks 's morgens en 's avonds nà de reiniging en Aloë Vera Skin Gel, 2 tot maximaal 3 druppels, Aloë Vera Avocado e Oil aan.
Omdat de Aloë Vera Avocado e olie een hydrofiele olie is, let er dan goed op dat de huid nog vochtig van is van de Aloë Vera Skin Gel. Dit is super belangrijk voor de opname van dit product.

Functies van deze hydrofiele olie
  • Door toevoeging van een hoog gehalte aan vitamine e verzacht en versoepelt deze olie verhard en onelastisch huidweefsel;
  • En zo voorkomt hij littekens en herstelt 'vers' littekenweefsel;
  • Ook tijdens je zwangerschapsmaanden helpt deze olie striae tegen te gaan;
  • Bovendien is vitamine e huidvriendelijk en een hulpmiddel tegen vrije radicalen;
  • Tevens stimuleert deze olie op milde wijze de doorbloeding;
  • En daardoor versterkt hij de functies van de huid;
  • Ook heeft de olie een speciaal kenmerk, hij beschermt de huid licht tegen UV-straling en sterk tegen de kou;
  • Daarnaast versterkt hij de intrinsieke motorische vaardigheden van de huid en stimuleert zo de doorbloeding.
Hoe werkt de onderlinge samenwerking tussen Gel -Avocado e oil - Moisture Lotion?

Wanneer je eerst de Aloë Vera Skin Gel en daarover heen de Aloë Vera Avocado e Oil aanbrengt krijg je een Aloë Lipid. Daarna komt ook nog het allantoïne van de Aloë Vera Moisture Lotion er overheen. Het gevolg is een diepere verwarming van de huid. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding. En deze zorgt voor een betere opname van werkstoffen. Maar zorgt tevens voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Deze bijzondere olie is een onderdeel van deze onderlinge samenwerking die de huidfuncties versterken. Deze synergie lijn werkt zeer effectief bij de bestrijding van huidveroudering.

Tip 1

Hoeveel vet heeft je huid nou eigenlijk nodig? Je kunt dit zelf regelen met Aloë Vera Avocado e Oil. Essentieel hierin is dat je max. 5 druppels olie gebruikt! Want in de winter kan de huid om meer vragen. De huid neemt net zoveel op, als je vethuishouding nodig heeft. De Aloë Vera Avocado e Oil voedt, beschermt en zorgt voor veel vocht. Dit resulteert in een merkbaar beter huidgevoel.

Tip 2

Ideale olie tijdens je zwangerschap. Deze olie houdt de huid soepel, maar gaat ook littekenvorming tegen. Dit doet de olie alleen in combinatie met  Aloë Vera Skin Gel en gaat zo striae tegen.

De Aloë Vera plant, Avocado en vitamine E staan al langer bekend om hun verzorgende eigenschappen. Deze waxvrije en fijn moleculaire combinatie van natuurlijke stoffen verjongt de huid zichtbaar snel en merkbaar.

'Van een R ozijn naar een D ruif!'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aloë Vera Avocado e Oil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *